Bladerdeeg Pesto Kerstboom

image

Ingrediënten:
2 pakken bladerdeeg op bakpapier
100 gram pesto
1 ei

Benodigdheden:
kwastje
Pizzasnijder

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden

Leg 1 vel bladerdeeg op bakpapier op een bakplaat, besmeer met pesto en leg het andere vel erop

img_1258 img_1257  img_1256 img_1255

Trek het bovenste bakpapier er af en druk voorzichtig aan

img_1254 img_1253

Snijd nu de vorm van een kerstboom uit met de pizzasnijder. Van de afgesneden stukjes bladerdeeg kun je bv kerstbomen snijden

img_1252 img_1251 img_1249

Maak in het midden een lichte insnede (niet helemaal er doorheen) om het midden te zien en snijd vervolgens de takken

img_1248 img_1247 img_1246

Draai nu de takken tot spiralen

img_1245 img_1244

Klop het ei los met een vork en besmeer de kerstboom met ei

img_1242 img_1238 img_1239

Bak nu af in ongeveer 20-25 minuten

image

Eet smakelijk en een vrolijk kerstfeest!

image

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *