Past in een koolhydraat-arm dieet. (380 cal, 4 gr koolhydraten)

Ingrediënten (1 bord):
- 60 gr sla (Ik gebruik hier bladsla)
- 100 gr warm gerookte forel (kan ook met makreel)
- 1 avocado
- 1 citroen
- 10 gr pijnboompitten
- 10 gr kappertjes
- bieslook
- olijfolie
- Peper & Zout
Bereiding:
Rooster de pijnboompitten in een koekenpannetje, goed blijven bewegen met de pan en als ze een bruin kleutje krijgen direct op een bord scheppen, anders branden ze aan.
Rooster de pijnboompitten in een pannetje Goed blijven bewegen tot ze bruin worden Bewaar ze op een bord en niet in de pan anders branden ze aan
Snijd de avocado doormidden en sla de achterkant in de pit en wrik deze los. Schep met een lepel de avocado uit de schil en snijd in stukjes. Besprenkel met een beetje citroensap.
Snijd de avocado doormidden Verwijder met een mes de pit Schep de avocado met een lepel uit de schil en snijd in stukjes Knijp wat citroensap over de avocado
Nu gaan we het de sla opmaken op een mooi groot bord. Drapeer de sla op het bord en sprenkel wat citroensap erover. Breek met de hand de forel in stukjes en leg op de sla, doe dit ook met de gesneden avocado.
Drapeer de sla op een groot bord Knijp citroensap over de sla Breek de forel in stukjes en voeg toe voeg de avocado toe
Sprenkel de kappertjes, pijnboompitten en gesneden bieslook over de sla. Voeg peper en zout toe naar smaak en een klein beetje extra vierge olijfolie om het af te maken.
Maak af met de kappertjes, pijnboompitten en gesneden bieslook Voeg peper en zout naar smaak toe Sprenkel een beetje extra vierge olijfolie
Eet smakelijk!