Lange tijd was ik al nieuwsgierig naar de Crock-Pot Slowcooker en dus eindelijk aangeschaft.
Dit is mijn eerste experiment geïnspireerd door ohmyfoodness.nl
Ingrediënten:
400 gram kippendijen
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
4 grote tortillawraps
100 gram roomkaas (Mon Chou)
Peper & zout
IJsbergsla
Geraspte kaas
Zure room
Chiliflakes
Bladpeterselie
Tortillachips
Bereidingswijze:
Leg de kippendijtjes in de slowcooker en bestrooi met peper en zout.
Doe de tomatenblokjes erbij, zet de Crock-Pot op slow en laat ongeveer 6 uur garen
Haal de kip eruit en pluis met 2 vorken tot kleine stukjes.
Doe weer terug bij de tomaten in de Crock-Pot en voeg de roomkaas toe.
Laat een halfuur op stand low doorgaren
Verwarm de tortilla’s volgens de instructie op de verpakking en doe wat kipmengsel op de tortilla.
Maak af met ijsbergsla, geraspte kaas, zure room, chiliflakes en toritllachips.
Geniet van de kip taco’s!