Kip Taco’s

IMG_6897.JPG

Lange tijd was ik al nieuwsgierig naar de Crock-Pot Slowcooker en dus eindelijk aangeschaft.
Dit is mijn eerste experiment geïnspireerd door ohmyfoodness.nl

Ingrediënten:
400 gram kippendijen
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
4 grote tortillawraps
100  gram roomkaas (Mon Chou)
Peper & zout
IJsbergsla
Geraspte kaas
Zure room
Chiliflakes
Bladpeterselie
Tortillachips

Bereidingswijze:
Leg de kippendijtjes in de slowcooker en bestrooi met peper en zout.
Doe de tomatenblokjes erbij, zet de Crock-Pot op slow en laat ongeveer 6 uur garen

IMG_6918.JPG IMG_6916.JPG IMG_6917.JPG

Haal de kip eruit en pluis met 2 vorken tot kleine stukjes.
Doe weer terug bij de tomaten in de Crock-Pot en voeg de roomkaas toe.
Laat een halfuur op stand low doorgaren

IMG_6898.JPG IMG_6899.JPG

Verwarm de tortilla’s volgens de instructie op de verpakking en doe wat kipmengsel op de tortilla.
Maak af met ijsbergsla, geraspte kaas, zure room, chiliflakes en toritllachips.

Geniet van de kip taco’s!

Kip Taco's

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *