Snelle Saoto

2015-01-01 15.11.38

Ingrediënten:
1 pot (360 ml) Faja Lobi Saoto Trafasie
1 pot (350 ml) kippenbouillon met kippenvlees
3 pimentkorrels
3 takjes selderij
6 eieren
150 gram taugé
100 gram mini frietsticks naturel
150 gram gebakken uien
150 gram kipfilet
Zonnebloemolie

Bereiding:
Kook de eieren hard, verhit 1,5 liter water en snijd de selderij fijn

2015-01-01 15.18.51 2015-01-01 15.20.04

Voeg de hele pot Saoto Trafasie, kippenbouillon, pimentkorrels, selderij en een handje gebakken ui toe aan het water en kook 10-15 minuten

2015-01-01 15.24.23 2015-01-01 15.24.50 2015-01-01 15.32.34

Kook de kipfilet ongeveer 5 minuten in ruim kokend water, haal uit het water en maak goed droog met keukenpapier

2015-01-01 15.38.25 2015-01-01 15.44.20

Bak vervolgens de kipfilet met een beetje zonnebloemolie lichtbruin en pluis in langwerpige stukjes

2015-01-01 15.50.42 2015-01-01 15.58.33 2015-01-01 16.06.45

De Saoto per persoon in een kom opdienen en elke kom serveren met de bijgerechten naar behoefte: gepluisde kip, hardgekookt ei, mini frietsticks, gebakken uien en taugé. Eventueel nog sambal toevoegen.

2015-01-01 16.10.15

bron: Faja Lobi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *