Ingrediënten (2 personen):
2 zalmfilets
100 gram ongekookte quinoa
200 ml water
150 gram spinazie
150 gram diepvrieserwten
1 teen knoflook
sap van halve citroen
Geraspte parmezaanse kaas
Olijfolie
Peper & Zout
Bereiding:
Kook de quinoa (verhouding 1 gram quinoa = 2 ml water) volgens instructie:
Pel de knoflook en snijd fijn
Peper en zout de zalmfilets en bak in een beetje olijfolie
Verpak de gebakken zalmfilets in aluminiumfolie en laat rusten
Verwarm in een wok een beetje olijfolie en bak knoflook aan
Voeg de spinazie toe en laat slinken
Voeg de diepvrieserwten toe en laat nog ongeveer 3 minuten doorkoken
Voeg de gekookte quinoa toe en bak nog even door
Voeg het sap van de citroen toe en rasp parmezaanse kaas
Roer goed door
Dien op met de zalm