Zalmwrap met pesto

1

Ingrediënten:
200 gram gerookte zalm
85 gram pijnboompitten
50 gram parmezaanse kaas
4 wraps
1 komkommer
1 Boursin knoflook en fijne kruiden (150 gram)
1 teen knoflook
een flinke bos verse basilicum
IJsbergsla
olijfolie
Peper en zout

Benodigdheden:
Staafmixer met hakmolen
Dunschiller
Kaasschaaf

Bereiding:
Maak eerst de pesto door de basilicum, 35 gram pijnboompitten, parmezaanse kaas in stukjes, olijfolie, peper & zout in een hakmolen

2 3 5

Schil de komkommer en maak met een kaasschaaf dunne plakjes

7 10

Snijd de ijsbergsla fijn

4

Rooster de overgebleven 50 gram pijnboompitten in een pan

6

Verwarm de wraps in een koekenpan, zodat ze wat flexibeler worden

12

Smeer de Boursin over de wraps

13 14

Verdeel de zalm, komkommer, sla, pesto en pijnboompitten over de wrap

15 16 17

Rol de wrap op

18

Snijd in stukjes van ongeveer een centimeter en geniet van de zalmwrap

19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *