Ingrediënten:
200 gram gerookte zalm
85 gram pijnboompitten
50 gram parmezaanse kaas
4 wraps
1 komkommer
1 Boursin knoflook en fijne kruiden (150 gram)
1 teen knoflook
een flinke bos verse basilicum
IJsbergsla
olijfolie
Peper en zout
Benodigdheden:
Staafmixer met hakmolen
Dunschiller
Kaasschaaf
Bereiding:
Maak eerst de pesto door de basilicum, 35 gram pijnboompitten, parmezaanse kaas in stukjes, olijfolie, peper & zout in een hakmolen
Schil de komkommer en maak met een kaasschaaf dunne plakjes
Snijd de ijsbergsla fijn
Rooster de overgebleven 50 gram pijnboompitten in een pan
Verwarm de wraps in een koekenpan, zodat ze wat flexibeler worden
Smeer de Boursin over de wraps
Verdeel de zalm, komkommer, sla, pesto en pijnboompitten over de wrap
Rol de wrap op
Snijd in stukjes van ongeveer een centimeter en geniet van de zalmwrap