Baka Bana

2015-01-01 17.16.04

Ingrediënten:
1 rijpe bakbanaan
60 gram zelfrijzend bakmeel
100 ml bruisend mineraalwater
1 theelepel suiker
1 mespuntje zout
Zonnebloemolie
Satésaus

Bereiding:
Laat de olie in een koekenpan dampend heet worden, schil de banaan en snijd in dunne plakken van ongeveer 10 cm

2015-01-01 18.35.21

Het zelfrijzend bakmeel, bruisend bronwater, suiker en zout in een kom mengen tot een glad beslag

2015-01-01 18.54.46

Dompel de plakken bakbanaan in het beslag, laat uitlekken en doe direct in de hete olie

2015-01-01 18.55.57 2015-01-01 18.57.13

Laat aan beide kanten mooi goudbruin bakken

2015-01-01 18.58.12 2015-01-01 18.58.27

Haal uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken

2015-01-01 19.00.13

Bestrijk met satésaus en eet smakelijk

2015-01-01 19.01.44

Bron: Faja Lobi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *