Kalfsschnitzel spinazie-brie-rolletjes

 

Photo 28-12-13 17 28 12

Ingrediënten (4 personen):

4 Grote kalfsschnitzels van 150 gram16 bladeren wilde spinazie (gewassen)
4 dunne plakjes brie
2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
50 gram roomboter
R
olladetouw
Peper en zout

Bereiding:

Bestrooi het vlees rondom met zout en peper

Photo 28-12-13 18 00 00

Snijd de dikke kern (nerf) uit de spinazie

Photo 28-12-13 17 31 58

Bedek de Schnitzels elk met vier bladeren spinazie, een plakje brie en wat pijnboompitten

Photo 28-12-13 18 02 05 Photo 28-12-13 18 03 37

Rol de schnitzels op en zet ze vast met een stukje rolladetouw

Photo 28-12-13 18 05 03 Photo 28-12-13 18 06 00 Photo 28-12-13 18 07 49

Verwarm de boter en bak de rolletjes om-en-om ongeveer 5 minuten

Photo 28-12-13 18 14 40 Photo 28-12-13 18 20 21 Photo 28-12-13 18 24 39

Haal uit de pan en laat even rusten in aluminiumfolie

Photo 28-12-13 18 25 09 Photo 28-12-13 18 25 29

Snijd de rolletjes in mooie plakjes

Photo 28-12-13 18 30 20 Photo 28-12-13 18 32 17

Eet smakelijk!!!!

Photo 28-12-13 18 37 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *